Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння перцю Солодкого Капія KS 2458 F1 10 нас

Ранній, високоврожайний, тривалий і рясний плодоношення, високі товарні та смакові якості! Ранньостиглий гібрид солодкого перцю типу Капія з високим потенціалом урожайності для вирощування у відкритому ґрунті. Рослина генеративного типу, компактна, добре захищає плоди від сонячних опіків. Плоди конічної форми, однорідні, вирівняні, в технічній стиглості - зелені, в біологічній - насичено-червоні, nbsp; вагою 80-90 г, окремі – до 120 г, товщина стінки – 5-6 мм. Смакові якості плодів відмінні. Високий вихід товарної продукції чудової якості. Гібрид характеризується раннім дозріванням, високою врожайністю, рясним та тривалим плодоношенням, відмінною адаптацією до різних умов вирощування та чудовими товарними якостями. Використовують для споживання у свіжому вигляді, заморожування, консервування та сушіння. (Розфасовано з професійної упаковки)

Страна происхожденияЯпония
Сортранний

Ціна на насіння перцю Солодкого Капія KS 2458 F1 10 нас : 28,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Акція! інсектицид Прованто Отек (Протеус) 14 мл : 40,00 грн

Ціна на насіння кохія Декоративна Літній Кіпаріс 0,5 г : 7,00 грн

Ціна на Уцінка! Спорт-профі газон для стадіонів та майданчиків з великим навантаженням EUROGRASS (DSV) 1 кг : 158,00 грн

Ціна на біостимулятор плодоутворений Бутон 2 г : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння перцю Солодкого Капія KS 2458 F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

допоможемо купити інсектициди та Києві, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., у нас можна купити протруйники у Києві, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, купити насіння капусти всіх видів, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя..