Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Такері (KS 70) F1 250 нас

Дуже ранній, корнішонного типу, стійкий до хвороб та стресів, для всіх видів переробки! Суперранній партенокарпічний, високопродуктивний гібрид огірка корнішонного типу. Рослина з короткими міжвузлями, формує потужну кореневу систему, nbsp; що дозволяє витримувати велике навантаження куща врожаєм. Плоди великогорбчасті, темно-зеленого кольору, однорідні, довжиною 10-12 см, із щільною внутрішньою структурою, маленькою насіннєвою камерою, соковиті, хрусткі, не переростають. В одному вузлі формується 3-5 плодів з високими товарними та споживчими властивостями. Чудово підходить для збирання корнішонів. Характеризується відмінною плодів, що зав'язується, генетично не має гіркоти,  добре переносить транспортування. Призначений для вирощування у відкритому грунті та плівкових теплицях у весняно-літньому та літньо-осінньому оборотах. Характеризується високою комплексною стійкістю до стресів та хвороб. Призначений для споживання у свіжому вигляді та всіх видів переробки.

Страна происхожденияЯпония
Сортранний

Ціна на насіння огірок Такері (KS 70) F1 250 нас : 393,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсектицид Турбо Престо 3 Актив 4 мл : 22,00 грн

Ціна на насіння лунарію Зимовий Сад 0,5 г : 7,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на мінеральні добрива Коктейль мікроелементів Брексіл Мікс 15 г : 23,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Такері (KS 70) F1 250 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, купити насіння капусти всіх видів, насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою.