Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння кавуна Шейні (KS 163) F1 10 нас

Високопродуктивний, великий, з відмінними смаковими якостями! Ранньостиглий, високопродуктивний кавун типу Кримсон Світ. Плід округлої форми, зеленого кольору з темно-зеленими смугами, великий, середньою вагою 10-12 кг. Гібрид призначений для вирощування у відкритому ґрунті та плівкових теплицях. Стійкий до несприятливих умов вирощування. М'якуш червоний, соковитий, дуже солодкий, хрумкий, вміст цукру в М'якоті -  12-13%. Смакові якості відмінні. Характеризується гарною транспортабельністю, прекрасною лежкістю та стійкістю до хвороб. Гібрид відрізняється високою та стабільною врожайністю.

Страна происхожденияЯпония
Сортранний

Ціна на насіння кавуна Шейні (KS 163) F1 10 нас : 26,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на гербіцид Тівітус в.г. 2,5 г : 18,50 грн

Ціна на насіння флокс Друммонда Виблискуюча Краса Суміш 0,2 г : 6,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Фертімікс-Преміум для петуній NPK (12.12.36) + мікроелементи 15 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння кавуна Шейні (KS 163) F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, купити насіння картоплі та гарбуза, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, ефективний садовий вар для вас, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, якісні насіння кавуна з доставкою по Україні, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти.