Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння кавуна Шейні (KS 163) F1 100 нас

Високопродуктивний, великий, з відмінними смаковими якостями! Ранньостиглий, високопродуктивний кавун типу Кримсон Світ. Плід округлої форми, зеленого кольору з темно-зеленими смугами, великий, середньою вагою 10-12 кг. Гібрид призначений для вирощування у відкритому ґрунті та плівкових теплицях. Стійкий до несприятливих умов вирощування. М'якуш червоний, соковитий, дуже солодкий, хрумкий, вміст цукру в М'якоті -  12-13%. Смакові якості відмінні. Характеризується гарною транспортабельністю, прекрасною лежкістю та стійкістю до хвороб. Гібрид відрізняється високою та стабільною врожайністю.

Страна происхожденияЯпония
Сортранний

Ціна на насіння кавуна Шейні (KS 163) F1 100 нас : 186,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на гербіцид Пермаклін (Зенкор) Ліквід 20 мл : 97,00 грн

Ціна на насіння айстра Високоросла Піонен Салмон Турм 0,25 г : 6,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на мікоризоутворюючий біопрепарат Мікориза МікоФренд 10 г : 75,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння кавуна Шейні (KS 163) F1 100 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, ефективний садовий вар для вас.