Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Детермінантний Дерика (KS 720) F1 100 нас

Врожайний, стійкий до стресів, з чудовими смаковими та товарними якостями! Середньоранній, високоврожайний гібрид томату з широкою адаптацією до умов вирощування.   Рослина добре облистнена, з високою енергією росту. Листя чудово перекриває плоди від сонячних опіків. Плоди овальної форми, відмінної густини, інтенсивно-червоного кольору без зеленої плями у плодоніжки, дуже однорідні,  рівномірно забарвлені, із прекрасною внутрішньою консистенцією, середньою вагою 100-120 г. Гібрид характеризується високою зав'язуваністю плодів при стресових умовах вирощування, тривалим та рясним періодом плодоношення. Характеризується стійкістю до хвороб. Прекрасно транспортується, не розтріскується. Смакові якості та зовнішній товарний вигляд чудові. Відмінні риси даного гібрида: пластичність і широка адаптованість до умов вирощування, привабливий товарний вигляд, відмінні смакові якості та толерантність до хвороб. Призначений для свіжого ринку та переробки. У 5 г орієнтовно міститься 1450-1500 насінин. (Розфасовано з професійної упаковки)

Страна происхожденияЯпония
Сортсреднеранний

Ціна на насіння томат Детермінантний Дерика (KS 720) F1 100 нас : 55,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсектицид+фунгіцид Антигусін+Самшит (4мл+3 мл) : 15,00 грн

Ціна на насіння флокс Друммонда Вогник суміш 0,2 г : 6,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво Майстер-Агро для огірків, кабачків та патісон (NPK 22.8.16) 100 г : 30,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Детермінантний Дерика (KS 720) F1 100 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

купити насіння овочів будь-яких видів, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, купити насіння суниці та гарбуза, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості.