Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння дині KS 7049 F1 10 нас

Соковита, солодка та ароматна м'якоть, чудовий зовнішній вигляд і тривале зберігання! Гібрид дині типу Japanese середніх термінів дозрівання - 75-80 днів від висадки розсади. Рослина з високою енергією росту, nbsp; добре облистнене. Плід округлої форми, жовто-зеленого кольору з  густою сіткою. Середня вага плода 1,3-1,5 кг. м'якуш темно-оранжевого кольору, товстий, дуже солодкий і соковитий, з хорошою внутрішньою текстурою і приємним ароматом. Вміст цукру -15%. Висока продуктивність. Характеризується відмінною зав'язуваністю плодів, гарною толерантністю до хвороб та стійкістю до високих температур. Добре зберігається. Чудовий гібрид дині з чудовими товарними та споживчими якостями. (Розфасовано з професійної упаковки)

Страна происхожденияЯпония
Сортсредний

Ціна на насіння дині KS 7049 F1 10 нас : 17,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-фунго-стимулятор Рятівник Роз 3 мл (інсектицид + прилипач) + 12 мл (фунгіцид + стимулятор росту) : 14,00 грн

Ціна на насіння мальва Махрова Шатер Біла 0,3 г : 10,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на Акція! мінеральні добрива Водорозчинне добрива Скоттс Еверіс для орхідей NPK (20.10.20) + MgO 5 г : 6,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння дині KS 7049 F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

купити насіння капусти всіх видів, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, відмінна газонна трава для вас, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, насіння квасолі та насіння соняшника в Україні, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною.