Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння капусти білокачанної Акіра F1 20 нас

Високотоварний та високоврожайний гібрид ранніх термінів дозрівання! Дуже ранній гібрид, дозріває через 48-52 дні від сходів. Головка куляста, яскраво-зеленого кольору, тверда, вагою 1-2 кг, з маленьким качаном. Рослина компактна на короткій ніжці, компактне покривне листя. Товарні якості високі. Гібрид пристосований для загущених посадок. Стійкий до гнил і толернтний до чорної ніжки. Висока однорідність головок та одночасне дозрівання. Найбільша врожайність серед ранніх капуст. Довго може стояти на корені не розтріскуючи. Виграє у всіх конкурентів завдяки одночасному дозріванню та високому виходу товарної продукції, що становить 91-97%. Відмінний гібрид для ринку свіжих овочів. (Розфасовано з професійної упаковки)

Страна происхожденияЯпония
Сортранний

Ціна на насіння капусти білокачанної Акіра F1 20 нас : 15,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсектицид Турбо Престо 3 Актив 4 мл : 22,00 грн

Ціна на насіння мальва Махрова Пурпур Чатерс Стрейн 0,3 г : 15,00 грн

Ціна на Уцінка! Спорт-профі газон для стадіонів та майданчиків з великим навантаженням EUROGRASS (DSV) 1 кг : 158,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку рослин Епін+ 2 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння капусти білокачанної Акіра F1 20 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, замовити насіння чагарників та дерев, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою.