Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Ніборі (KS 90) F1 250 нас

Висока зав'язуваність плодів, рясне плодоношення, 3-5 плодів у вузлі, висока врожайність і стресостійкість! Ранньостиглий партенокарпічний гібрид огірка корнішонного типу з високим потенціалом урожайності. Рослина потужна, вегетативно-генеративного типу, з формуванням бічних пагонів, збалансована, з короткими міжвузлями. Плоди великогорбчасті, темно-зеленого кольору, однорідні, довжиною 10-12 см, із щільною 4-7 вирівняних, високотоварних плодів. Смакові та споживчі якості чудові. Відмінний гібрид для збирання корнішонів. Характеризується високою зав'язуваністю плодів та рясним плодоношенням, добре переносить транспортування. Призначений для вирощування у відкритому грунті та плівкових теплицях у весняно-літньому та літньо-осінньому оборотах. Висока стійкість до стресів і борошнистої роси. Для реалізації у свіжому вигляді та всіх видів переробки: засолювання, маринування та консервування.

Страна происхожденияЯпония
Сортранний

Ціна на насіння огірок Ніборі (KS 90) F1 250 нас : 393,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на ісектицид Прованто Дуплет (Коннект) 10 м : 27,00 грн

Ціна на насіння целозія Периста Пампаське Перо суміш 0,1 г : 7,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на стимулятор росту рослин Янтарна Кислота 2 г : 8,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Ніборі (KS 90) F1 250 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, купити насіння капусти всіх видів, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, купити насіння картоплі та гарбуза, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти.