Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння Шавлія Лікарська 0,3 г

Великий вміст ефірних олій! Багаторічна ефіроолійна лікарська та декоративна рослина. Цвіте у червні-серпні протягом місяця. Лікарські властивості мають суцвіття і листя рослини. Вирощують прямим посівом у ґрунт або розсадним способом. Посів проводять під зиму або напровесні. Прекрасний засіб при лікуванні ангіни та інших захворюваннях горла. Настої та відвари листя шавлії мають антисептичну, протизапальну, болезаспокійливу дію, підвищують секреторну активність шлунково-кишкового тракту.

Страна происхожденияNL

Ціна на насіння Шавлія Лікарська 0,3 г : 7,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Прилипач Тандем 10 мл : 6,00 грн

Ціна на насіння гвоздика Садова Червона 0,2 г : 8,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Новалон для винограду NPK+Mg (3.7.37+2) + мікроелементи 20 г : 13,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння Шавлія Лікарська 0,3 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, купити насіння картоплі та гарбуза, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, мінеральні добрива за акційною ціною, замовити насіння чагарників та дерев.