Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння Пеларгонія Зональна Красня 0,04 г

Багаторічна, світлолюбна і відносно холодостійка рослина. Квіти червоного кольору зібрані в пухнасті суцвіття. Насіння на розсаду висівають із грудня по лютий у контейнери з вологим ґрунтом, зверху накривають плівкою або склом. Як субстрат використовують чистий торф або суміш торфу з піском. Сходи за температури +10-20 градусів з'являються через 2-3 тижні. Під час появи сходів необхідно зняти укриття. У стадії 2-3-х справжніх листків розсаду висаджують на постійне місце. Використовують для вирощування в садових вазах, кашпо та як горщикову культуру.

Страна происхожденияNL

Ціна на насіння Пеларгонія Зональна Красня 0,04 г : 25,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Йодофіт 2 мл : 6,00 грн

Ціна на насіння Гвоздика Турецька Піноккіо суміш 0,2 г : 7,50 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на антистрасант для кореневого та позакореневого підживлення рослин АміноСтар 25 мл : 18,50 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння Пеларгонія Зональна Красня 0,04 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

високоякісні насіння баклажану зі знижкою, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, купити насіння капусти всіх видів, найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас.