Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння перець Декоративний Вишневе Свято 0,2 г

Соковиті, гострі плоди-вишеньки додадуть смаку стравам домашньої кулінарії та стануть окрасою Вашого підвіконня! Дуже ошатний ранньостиглий (80-95 днів) декоративний сорт. Рекомендується для вирощування у вазонах на підвіконнях і балконах. Плодоносіння дуже рясне, плоди-вишеньки червоного кольору, товстостінні, соковиті, гострого смаку, ароматні, гладкі. Використовується в кулінарії та в якості декоративної культуру.

Страна происхожденияRU
Сортранний

Ціна на насіння перець Декоративний Вишневе Свято 0,2 г : 8,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Фунгіцид Топаз 3 мл : 20,50 грн

Ціна на насіння петунія Гібридна Супермахрова Малинове Вино 5 нас : 15,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво Преміум для покращення зберігання врожаю NPK (3.11.38) + мікроелементи 20 г : 13,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння перець Декоративний Вишневе Свято 0,2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, насіння квасолі та насіння соняшника в Україні, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас..