Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння перець Декоративний 0,2 г

Однорічна паприка з сімейства пасльонових висотою 20-25 см. Компактна, гілляста і густооблична рослина з великою кількістю чудових різнокольорових перчиків - червоних, помаранчевих, бордових, жовтих, яскраво-фіолетових. Декоративний перець, що вирощується в кімнатних умовах, є оригінальною прикрасою кухонного підвіконня. Зрілі плоди довго тримаються на рослині і є прекрасною прикрасою. Посів насіння на розсаду виробляють із лютого до березня. Термін вегетації від сходів до дозрівання плодів – 120 днів. Оптимальна температура для проростання насіння – +24-25 градусів. Рослина добре росте на світлому підвіконні, у літній період його можна винести на балкон або відкриту веранду. Потребує рясного поливу.

Страна происхожденияPL

Ціна на насіння перець Декоративний 0,2 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Фунгіцид Ревус Топ 6 мл : 40,00 грн

Ціна на насіння кермек Виїмчастий Суприм Пурпур 0,1 г : 8,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Сульфат Калію - врожай без нітратів 20 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння перець Декоративний 0,2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, відмінна газонна трава для вас, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя..