Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння Пальма Канарська 5 нас

Одна з найвідоміших і найпопулярніших кімнатних пальм! Деревоподібна рослина з пишним перистим листям, витривала і абсолютно невибаглива до умов утримання та шкідників. Великі екземпляри можуть сягати 2-3 метрів. Використовують для вирощування   кімнатних умовах, в оранжереях, зимовому саду, а в літній період прикрашають балкони та тераси. Перед посівом насіння замочують на кілька днів, періодично змінюючи воду. Для прискорення проростання насіння можна ошпарити окропом. Посадкові ємності наповнюють сумішшю торфу та піску, вертикально садять насіння в ґрунт, зверху накривають склом або плівкою. Оптимальна температура для проростання насіння – +25-+30 градусів. Сходи з'являються приблизно через 1,5-2 місяці.

Страна происхожденияCZ

Ціна на насіння Пальма Канарська 5 нас : 20,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на біофунгіцид ФітоХелп 15 мл + Прилипач 8 мл : 21,00 грн

Ціна на насіння петунія Крупноквіткова Бахромчаста Каркулка 20 нас : 16,50 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на органічне добриво-стимулятор Гумі Голд Фульво 5 г : 6,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння Пальма Канарська 5 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, купити насіння суниці та гарбуза, у нас можна купити протруйники у Києві, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною.