Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння Глоксинія Гібридна Брокада Червона З Білим 5 нас

Розкішна рослина з великими махровими квітками стане чудовою перлиною у Вашій колекції кімнатних рослин! Чудова і дуже модна серед квітникарів кімнатна рослина із сімейства Геснерієві. Чудові махрові, червоні з білою облямівкою квітки розпускаються одна за одною з травня по вересень. Низькоросла компактна рослина з невеликим листям. На дорослій рослині може одночасно розпускатися від 10 до 25 великих квіток, створюючи враження ошатного букета. Глоксинія віддає перевагу світлим, сонячним місцям без впливу прямих сонячних променів. Ідеальна температура для зростання — 20°С - 25°С вдень і 18°С – 22°З вночі. Під час цвітіння необхідний рясний полив, щотижневі підживлення, вологе повітря (обприскування з пульверизатора). У жовтні-листопаді, після цвітіння, полив та підживлення припиняють. Коли листя глоксинії засохнуть, бульби виймають із ґрунту і поміщають на зберігання в неглибокі скриньки з трохи вологим піском або перлітом, які встановлюють у приміщенні з температурою 10-12°С. Після періоду спокою (приблизно 90 днів) бульби дадуть нові паростки, і їх знову можна буде пересаджувати в горщик. Насіння на розсаду висівають поверх субстрату (не зашпаровуючи в ґрунт) з лютого по березень, накривають склом і ставлять у тепле, світле місце. Сходи з'являються при температурі 22-24°С, через 10-14 днів. У фазі 3-х листків рослини пікірують, через місяць розсаджують в окремі горщики. Зацвітає глоксинія, вирощена з насіння через 9-10 місяців.

Страна происхожденияЯпония

Ціна на насіння Глоксинія Гібридна Брокада Червона З Білим 5 нас : 25,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-фунго-стимулятор Рятівник Хвої та Газону 3 мл (інсектицид+прилипач) + 12 мл (фунгіцид+ стимулятор росту) : 14,00 грн

Ціна на насіння інші квіти Катарантус (Барвінок) Хетвейв суміш 20 нас : 21,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на стимулятор росту рослин Янтарна Кислота (Агромікс) 2 г : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння Глоксинія Гібридна Брокада Червона З Білим 5 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

мінеральні добрива за акційною ціною, доставимо поштою насіння тютюну курильного, допоможемо купити інсектициди та Києві, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі.