Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння Абутилон Гібридний 0,1 г

Багаторічний, рясно квітучий чагарник, заввишки до 1 м. Листя велике, кленовидне, зубчасте або пальчастороздільні, світло-зелені. Квітки пазушні, великі, що звисають на довгих квітконіжках, чашоподібні, білі, жовті, рожеві або червоні. Цвіте з липня до листопада. Використовується як рослина для горщика для декорування інтер'єрів. Насіння висівають на розсаду в лютому-березні, і вже через три місяці після посіву на рослині починають розкриватися квітки дзвонової форми, діаметром близько 5 см. Абутилон висаджують у вазони, кашпо, або на клумби, де він рясно цвіте до перших заморозків.

Страна происхожденияPL

Ціна на насіння Абутилон Гібридний 0,1 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсектицид Темпо (від білокрилки та попелиць) 3 г : 51,00 грн

Ціна на насіння чорнобривці Махрові Ескімо 0,1 г : 12,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку рослин Ізабіон 20 мл : 24,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння Абутилон Гібридний 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас.