Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння Гербера Джеймсона суміш 0,1 г

Красиво квітуча кімнатна рослина заввишки 50 см. Квіти великі, діаметром до 10 см, формою нагадують ромашки з багатою кольоровою гамою. Барвиста балконна та горщикова рослина чудово виглядає у вазоні на терасі. Зрізані квіти довго зберігають свою декоративність у букетах – до 20 днів. Насіння не густо висівають у горщики, злегка вдавлюють у ґрунт і прикривають зверху плівкою. Сходи з'являються через 10-15 днів за температури 20-25 градусів. У фазі 2-3 справжніх листочків сіянці пікірують. Дорослу рослину один раз на рік, навесні, пересаджують у свіжий ґрунт. Рослина віддає перевагу сонячним місцям та вологому ґрунту. Підгодовують добривом один раз на тиждень під час цвітіння.

Страна происхожденияNL

Ціна на насіння Гербера Джеймсона суміш 0,1 г : 27,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Фунгіцид Скор 2 мл : 24,00 грн

Ціна на насіння волошки Польові Рожева Куля 0,5 г : 4,50 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на мінеральні добрива Карбамід (Сочевина) N (46 %) 1 кг : 82,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння Гербера Джеймсона суміш 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

відмінна газонна трава для вас, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, доставимо поштою насіння тютюну курильного, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини.