Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння Баухінія Орхідейне Дерево 1 г

Це невелике швидкозростаюче деревце з округлою кроною і гілками, що поникають, досягає в природі висоти 10 м. У нашій зоні вирощується як кімнатне. Серцеподібне листя приємного для очей зеленого кольору з сизим відтінком виростає до великих розмірів. 12 см завдовжки. Вони виглядають дуже декоративно, а в період з вересня по листопад, до початку листопада, гілки баухінії покриваються схожими на орідеї пурпуровими квітами, зібраними в невеликі кисті, із чудовим ароматом. Дерево, що горить пурпуровим полум'ям, виділяється яскравою плямою. Кожна квітка досягає в діаметрі 10 см і складається з 5 подовжених пелюсток, забарвлених у широку гаму відтінків: від пурпурових по краях до майже білих біля центральної жилки, з численними штрихами та крапками. Баухінія любить добре освітлені місця, з прямим сонцем в ранковий і вечірній годинник, або легкою півтінню. До складу ґрунту баухінія невибаглива, проте ґрунту необхідний дренаж. Насіння висаджують без попередньої підготовки у вологу ґрунтову суміш при температурі ґрунту 25-27°С вони швидко проростають і вже через 5-6 днів з'являються сходи. Важливо не заглиблювати насіння глибоко у субстрат, а присипати шаром завтовшки близько 5мм. Сіянці розвиваються дуже швидко, за сприятливих умов за два тижні досягають висоти 10 см, а за 4 місяці можуть зрости на метр і вище. Зацвітає рослина на 2-3 роки життя.

Страна происхожденияRU

Ціна на насіння Баухінія Орхідейне Дерево 1 г : 15,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на садовий вар СадОк 100 мл : 23,00 грн

Ціна на насіння гіпсофіла Однорічна Біла Хмара 0,2 г : 10,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на водорозчинне добрива Хелатин Калій (77%) 50 мл : 23,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння Баухінія Орхідейне Дерево 1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., купити насіння суниці та гарбуза, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам.