Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння Цикламен Гібридний Махровий Перла Фон Целендорф 5 нас

Дуже ефектний гібрид з гарним лососевим забарвленням та ніжним ароматом! Благородний сорт зрізу з міцними квітконосами і великими квітами темно-лососевого забарвлення з тонким ароматом. Прикореневе темно-зелене шкірясте листя серцеподібної форми має декоративний сріблястий малюнок. Висота рослини 15-20 см. Висока стабільність, компактне зростання, стійкість до хвороб і шкідників роблять цей сорт особливо популярним. Під час цвітіння рослині необхідне світле прохолодне приміщення, регулярні обприскування, помірний полив, добре дренований, багатий на гумус вапняний грунт. Цвітіння рясне та тривале.

Страна происхожденияCZ

Ціна на насіння Цикламен Гібридний Махровий Перла Фон Целендорф 5 нас : 30,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Інсектицид Рембек-2 125 г : 12,00 грн

Ціна на насіння петунія Гібридна Ампельна Лавина Жовта Зірка 20 нас : 15,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку кореневої системи Вігортем S 5 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння Цикламен Гібридний Махровий Перла Фон Целендорф 5 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, купити насіння суниці та гарбуза, замовити насіння чагарників та дерев, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями.