Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння Цикламен Гібридний Махровий Троянда Фон Целендорф 5 нас

Довготривале і рясне цвітіння, компактність, дивовижна краса і яскравість квіток цього сорту прикрасять будинок і створять чудовий настрій! Чудовий компактний сорт з великими, яскравими пурпуровими, оригінальними, загостреними і вигнутими назад квітками, що створюють враження, ніби зграйка екзотичних метеликів кружляє над рослиною. Висота рослини 25-30 см. Істотною перевагою сорту є висока стабільність, декоративність, тривале та рясне цвітіння (до 3,5-4-х місяців), стійкість до хвороб та шкідників. Віддає перевагу багатому гумусом грунту, помірним поливам і регулярним обприскуванням.

Страна происхожденияCZ

Ціна на насіння Цикламен Гібридний Махровий Троянда Фон Целендорф 5 нас : 30,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Інсекто-Акаріцид Актеллік 6 мл : 35,00 грн

Ціна на насіння енотера Міссурійська 0,1 г : 5,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на водорозчинне добрива Хелатин Хвоя 50 мл : 14,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння Цикламен Гібридний Махровий Троянда Фон Целендорф 5 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, найкраща на насіння зелені ціна в Україні, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, доставимо поштою насіння тютюну курильного.