Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння Бегонії Вічноквітуча суміш 0,01 г

Однорічна рослина висотою 25-30 см з дуже великими рожевими, червоними і білими квітками, діаметром 8 см. Листя велике, серцеподібне, злегка скошене, блискуче, по краю дрібнозубчасте. Бегонію вічноквітучу вирощують як кімнатну культуру, а також висаджують на рабатках, клумбах, окремими масивами на газонах. Прекрасно виглядає у вазонах та балконних ящиках, а також для створення ефектних килимових клумб. Стійка до нестачі вологи. Насіння на розсаду висівають у лютому - на початку березня на поверхню вологого грунту і накривають плівкою або склом. Опримальна температура для проростання насіння – +20-22 градуси. Розсаду пікірують у фазі 2-х справжніх листків і знижують температуру до + 18 градусів. Друге пікірування проводять за місяць. Добре відгукується на підживлення органічними та мінеральними добривами.

Страна происхожденияPL

Ціна на насіння Бегонії Вічноквітуча суміш 0,01 г : 10,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на гербіцид Лінтур 0,75 г : 8,00 грн

Ціна на насіння цинія Карликова Дюймовочка 0,25 г : 8,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Колор 25 мл : 28,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння Бегонії Вічноквітуча суміш 0,01 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

замовити насіння гарбуза та інших баштанних, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, відмінна газонна трава для вас, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині.