Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

Акція! мінеральні добрива Водорозчинне добрива Скоттс Еверіс для орхідей NPK (20.10.20) + MgO 5 г

Скоттс Еверіс для орхідей - це високоякісне, багатокомпонентне водорозчинне мінеральне добрива, призначене для підживлення різних видів орхідей. Використання даного добрива сприяє оптимальному зростанню рослини, забезпечує його здоровий вигляд, зберігає енергію рослин, підвищує їх захисні функції, оптимізує швидке поповнення макро- та мікроелементами, покращує фарбування квітів, сприяє багаторазовому та тривалому цвітінню. Посилює захисні функції рослин та їх стійкість до хвороб. Можна використовувати в одній суміші для обробки рослин пестицидами. Призначення: для листового та кореневого підживлення. Робочий розчин: 5 г добрива розчинити у 3-5 л води. Норми витрати: кореневе підживлення - з розрахунку на 1-2 рослини, листове - на 3-5 рослин. Для багаторазового та тривалого цвітіння підживлення необхідно проводити протягом періоду вегетації рослин з інтервалом 10-12 днів.

Термін придатності - лютий 2024 р. Стара ціна - 9,00 грн. Знижка - 30 %!

Страна происхожденияNL

Ціна на Акція! мінеральні добрива Водорозчинне добрива Скоттс Еверіс для орхідей NPK (20.10.20) + MgO 5 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на насіння морква Бабетта 10 г : 16,00 грн

Ціна на насіння гібіскус багаторічний трав : 45,00 грн

Ціна на Шляхетний (темно-зелена суміш) газон AG (DSV) 1 кг : 450,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво Преміум для покращення зберігання врожаю NPK (3.11.38) + мікроелементи 20 г : 13,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити Акція! мінеральні добрива Водорозчинне добрива Скоттс Еверіс для орхідей NPK (20.10.20) + MgO 5 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, доставимо поштою насіння тютюну курильного, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, насіння огірків та насіння моркви з доставкою, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, допоможемо купити інсектициди та Києві.