Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння чорнобривці Еквінокс Помаранчеві 0,5 г

Чудова альтернатива гібридам! Рослина формує компактний кущ, висотою 25-30 см. Квітки густо махрові, великі, діаметром до 10 см, яскраво-оранжевого кольору. Насіння висівають у відкритий ґрунт наприкінці травня – на початку червня. Рослина невибаглива, швидкозростаюча, світло-і теплолюбна, посухостійка. Рясно цвіте з червня і до заморозків. Прекрасно виглядає у групових посадках на клумбах, рабатках, квітниках, а також на передньому плані бордюрів. Ідеально поєднується з багатьма садовими квітами.

Страна происхожденияNL

Ціна на насіння чорнобривці Еквінокс Помаранчеві 0,5 г : 11,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Люпин 500 г : 55,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння томат Детермінантний Чорний Дракон 0,1 г : 6,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Сульфат Магнію (Магній Сірчанокислий) MgSO4 (17:13,5) 20 г : 10,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння чорнобривці Еквінокс Помаранчеві 0,5 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, замовити насіння гарбуза та інших баштанних.