Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

Прилипач Тандем 10 мл

Тандем – прилипач, призначений підвищення ефективності застосування пестицидів при обробці рослин від хвороб і шкідників під час їх вегетації. Препарат зменшує поверхневий натяг робочого розчину та забезпечує утворення однорідної плівки, зменшує його стікання з поверхні листя рослин, що сприяє кращому прилипанню засобів захисту рослин та їх поглинанню рослиною. Таким чином, препарат підвищує ефективність дії пестициду, що особливо важливо за сухої чи прохолодної погоди, коли сповільнюється зростання рослин та погіршується їх змочування робочим розчином. Прилипатель Тандем сприяє кращому прилипання робочого розчину пестицидів до рослини, підвищує їх ефективність та тривалість дії, а також зменшує непродуктивні втрати в результаті стоку з листової поверхні; сприяє прискореному та більш повному проникненню діючих речовин у рослини; дозволяє оптимізувати кількість та норми витрати препаратів; забезпечує високу ефективність дії бакових сумішей препаратів за дотримання технології вирощування культури. Нетоксичний для людини та безпечний для навколишнього середовища. Норми витрати – 10-15 мл на 10 л робочого розчину.

Страна происхожденияUA

Ціна на Прилипач Тандем 10 мл : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на насіння мікрозелень Буряк 10 г : 20,00 грн

Ціна на насіння фіалка Німецьке Рококо суміш 0,1 г : 10,00 грн

Ціна на кормові трави та сидерати Люпин 500 г : 55,00 грн

Ціна на біостимулятор розвитку кореневої системи Радіфарм 25 г : 69,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити Прилипач Тандем 10 мл з доставкою по Україні

Що ще нового?

тут просто купити насіння амаранту в Харкові, насіння квасолі та насіння соняшника в Україні, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, купити насіння капусти всіх видів, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем.