Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

інсектицид Турбо Престо 3 Актив 4 мл

Новинка! Турбо Престо 3 Актив -  найновіший системний інсектицид пролонгованого терміну дії для довготривалого захисту овочевих, зернових, баштанних культур, виноградників, плодових дерев та квіткових культур від широкого спектру шкідників, у т.ч. та деяких видів кліщів. Препарат має нокаутуючу дію на шкідників. Дія препарату починається через 15 хвилин після обробки рослин, а максимальна ефективність настає через дві години після обробки. Норми витрати: 4 мл на 10 л води на 2 сотки. Максимальна кратність обробок – дві. Термін захисної дії – п'ять тижнів. Термін останньої обробки перед збиранням урожаю: овочеві культури – 20 днів; плодово-ягідні культури та виноград - 30 днів; овочі закритого ґрунту - 5-7 днів /Сімейний Сад/

Страна происхожденияCN

Ціна на інсектицид Турбо Престо 3 Актив 4 мл : 22,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на насіння томат Детермінантний Курбан Байрам 100 нас : 12,00 грн

Ціна на насіння примула Весняний Букет суміш 0,1 г : 15,00 грн

Ціна на кормові трави та сидерати Фацелія 500 г : 145,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер-Агро для фікусів (NPK 23.10.16) 25 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити інсектицид Турбо Престо 3 Актив 4 мл з доставкою по Україні

Що ще нового?

купити насіння картоплі та гарбуза, відмінна газонна трава для вас, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя..