Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

інсектицид Прованто Вернал (Каліпсо) 2 мл

Прованто Вернал - системний інсектицид контактної та кишкової дії, який дозволяє знищувати широкий спектр шкідників саду та городу. Препарат ефективно бореться з такими небезпечними шкідниками як: колорадський жук, попелиця, трипси, совки, листовійка, плодожерка, муха цибуля, пильщики, довгоносики та багатьма іншими. Обприскування овочевих, плодово-ягідних культур та суниці суниці проводять у період вегетації при появі перших ознак ураження рослин шкідниками. Плодові дерева обприскують у фазі рожевого бутону до фази цвітіння. Достатньо однієї обробки для знищення більшості шкідників. Дія препарату спостерігається протягом перших годин після обробки рослин. Препарат безпечний для бджіл, тому можна проводити обробку рослин під час їхнього цвітіння. Період захисної дії – від 15 до 30 днів залежно від виду шкідників та погодних умов. Час очікування: для овочевих культур – 20 днів; для плодово-ягідних – 30 днів. Робочий розчин: 2 мл препарату розчинити в 10 л води (на 1 сотку).


>

Страна происхожденияD

Ціна на інсектицид Прованто Вернал (Каліпсо) 2 мл : 30,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на насіння огірок Смак F1 0,5 г : 6,00 грн

Ціна на насіння гвоздика Китайська Махрова Чорне та Біле 0,1 г : 8,50 грн

Ціна на кормові трави та сидерати Конюшина Червона 30 г : 35,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне Мікродобрива Хелат Заліза 5 г : 8,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити інсектицид Прованто Вернал (Каліпсо) 2 мл з доставкою по Україні

Що ще нового?

купити насіння капусти всіх видів, замовити насіння чагарників та дерев, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, найкраща на насіння зелені ціна в Україні, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас..