Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

інсекто-акарицид Твікс 10 мл

Твікс – новий, високоефективний інсектицид широкого спектру дії з аккарицидним ефектом для захисту зернових, овочевих та плодових культур від шкідників. Препарат ефективний у боротьбі з такими шкідниками саду та городу, як попелиця, плодожерка, листовійка, кліщі, блішки, галиці, трипси, клопи, червеці та ін. Максимальна кількість обробок – одна, термін захисної дії – 14-20 днів. Термін останньої обробки до збирання врожаю: для зернових культур – 30 днів, цукрових буряків, плодово-ягідних культур та винограду – 40 днів, овочевих культур – 35 днів. Норми витрати робочого розчину на 1 сотку: для зернових культур – 10 мл препарату на 10 л води; для цукрових буряків – 10 мл препарату на 10 л води; для плодових дерев - 10-15 мл препарату на 10 л води; для ягідних чагарників та малини – 10-15 мл препарату на 10 л води; для овочевих культур – 10-12 мл перпарату на 10 л води; для винограду – 10 мл препарату на 10 л води. Для обробки кімнатних рослин готують робочий розчин із розрахунку: 1 мл препарату на 1 л води.

Страна происхожденияКитай

Ціна на інсекто-акарицид Твікс 10 мл : 20,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на насіння петрушка Кімнатна Вега 1 г : 7,00 грн

Ціна на насіння жоржина Білий Дим 0,1 г : 12,00 грн

Ціна на кормові трави та сидерати Льон 500 г : 68,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Сульфат Магнію (Магній Сірчанокислий) MgSO4 (17:13,5) 20 г : 10,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити інсекто-акарицид Твікс 10 мл з доставкою по Україні

Що ще нового?

відмінна газонна трава для вас, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, доставимо поштою насіння тютюну курильного, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем.