Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

гербіцид Антипирій 100 мл

Антипірий –післясхідний гербіцид системної дії для знищення однорічних і багаторічних злакових видів бур'янів у посівах таких культур, як: картопля, гірчиця, цибуля (крім цибулі на перо), капуста, морква, томати, буряк. Препарат поглинається поверхнею листя бур'янів та швидко поширюється по всіх частинах рослини, в т.ч. та кореневої системи. Переваги препарату – універсальний селективний гербіцид від більшості видів злакових бур'янів; швидко поглинається бур'янами і призводить до їх повної загибелі; знищує кореневу систему бур'янів та перешкоджає їх повторному відростанню; не надає фітотоксичної дії на наступні культури у сівозміні; ефективність препарату не залежить від стадії розвитку сміттєвої рослини; економний у витраченні. Робочий розчин: для обробки однорічних бур'янів – ndash; 10-15 мл препарату на 3-5 л води на 1 сотку; для обробки багаторічних бур'янів – 15-20 мл препарату на 3-5 л води на 1 сотку. Максимальна кратність обробки – одна. Малотоксичний (III клас).

Страна происхожденияUA

Ціна на гербіцид Антипирій 100 мл : 110,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на насіння редька Дайкон 10 г : 20,00 грн

Ціна на насіння фіалка Гібридна Кассіс 0,05 г : 10,00 грн

Ціна на кормові трави та сидерати Еспарцет 500 г : 68,00 грн

Ціна на водорозчинне добрива Хелатин Хвоя 50 мл : 14,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити гербіцид Антипирій 100 мл з доставкою по Україні

Що ще нового?

популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, найкраща на насіння зелені ціна в Україні, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки.