Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

гербіцид Антисапа 50 г

Антисапа - високоефективний системний гербіцид для знищення більшості однорічних дводольних та злакових видів бур'янів у посівах картоплі та інших сільськогосподарських культур. Препарат має ефективну та тривалу захисну дію, знищує вегетуючі бур'яни та їх проростки. Найбільша ефективність препарату проявляється при застосуванні його в ранкові та вечірні години, при температурі повітря не вище +25 градусів. Препарат безпечний для бджіл та навколишнього середовища. Максимальна кратність обробок за сезон – одна. Робочий розчин і норми витрати на 1 сотку: картопля: довсходова обробіток ґрунту - 5-15 г препарату на 4-5 л води, обприскування вегетуючих рослин (до 10 см заввишки) - 5-10 г препарату на 3-5 л води; томати: досходова обробка ґрунту (при безрозсадному способі) – 5-10 г препарату на 3-5 л води, обприскування ґрунту до висадки розсади – 10-15 г препарату на 4-5 л води. Робочий розчин використовують у день його приготування.

Ціна на гербіцид Антисапа 50 г : 140,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на насіння перець Солодкий Бичок 0,25 г : 8,00 грн

Ціна на насіння волошка Махровий Блакитний Діамант 1 г : 8,00 грн

Ціна на кормові трави та сидерати Еспарцет 500 г : 68,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку рослин Епін+ 2 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити гербіцид Антисапа 50 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

купити насіння картоплі та гарбуза, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем.