Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

гербіцид Антисапа 10 г

Антисапа - високоефективний системний гербіцид для знищення більшості однорічних дводольних та злакових видів бур'янів у посівах сільськогосподарських культур. Препарат має ефективну та тривалу захисну дію, знищує вегетуючі бур'яни та їх проростки. Найбільша ефективність препарату проявляється при застосуванні його в ранкові та вечірні години, при температурі повітря не вище +25 градусів. Препарат безпечний для бджіл та навколишнього середовища. Максимальна кратність обробок за сезон – одна. Робочий розчин та норми витрати на 1 сотку: картопля: довсходовая обробка ґрунту – 5-15 г препарату на 4-5 л води, обприскування вегетуючих рослин – 5-10 г препарату на 3-5 л води; томати: досходова обробка ґрунту (при безрозсадному способі) – 5-10 г препарату на 3-5 л води, обприскування ґрунту до висадки розсади – 10-15 г препарату на 4-5 л води. Робочий розчин використовують у день його приготування.

Ціна на гербіцид Антисапа 10 г : 37,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на насіння баклажан Перфекшен F1 30 нас : 27,00 грн

Ціна на насіння астра Китайська Дюшес Фламір 0,3 г : 8,00 грн

Ціна на кормові трави та сидерати Гірчиця Жовта 1000 г : 120,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Монофосфат Калію PK (52:34) 300 г : 95,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити гербіцид Антисапа 10 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, ефективний садовий вар для вас, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, відмінна газонна трава для вас, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда.