Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

Фунгіцид Топаз 3 мл

Топаз - унікальний фунгіцид для захисту від борошнистої роси, кокомікоз, американської борошнистої роси, одіум, сіра гниль, плодових дерев, а також овочевих, ягідних культур та винограду. Робочий розчин: 3 мл препарату розчинити у 5 л води. Норми використання: для огірків - 6 мл на 10 л води, для ягідних культур - 6 мл на 10 л води, для яблунь - 9 мл на 10 л води, вишня 3-4 мл на 8 л води, персик 4-6 мл на 10 л води. Максимальна кратність обробок - для ягідних культур та огірків - 2, nbsp; для яблунь – 3. Термін очікування – 20 днів від останньої обробки до збирання врожаю.

Ціна на Фунгіцид Топаз 3 мл : 20,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на насіння капуста Чевоноголова Кам"яна Голівка 1 г : 7,00 грн

Ціна на насіння левова зіва Високоросла Жар Любові суміш 0,25 г : 9,00 грн

Ціна на кормові трави та сидерати Еспарцет 500 г : 68,00 грн

Ціна на мікоризоутворюючий біопрепарат Мікориза МікоФренд 10 г : 75,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити Фунгіцид Топаз 3 мл з доставкою по Україні

Що ще нового?

комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, купити насіння капусти всіх видів.