Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

Фунгіцид Квадріс 6 мл

Квадріс - системний фунгіцид широкого спектру дії для захисту овочевих культур, картоплі та винограду від комплексу хвороб, таких як фітофтороз, альтернаріоз, пероноспороз, борошниста роса, антракноз, мильдью, оідіум, сіра гниль, чорна плямистість та ін. , Що захищає рослини від комплексу основних хвороб Препарат має профілактичну, лікувальну та викорінюючу дію, тобто. перешкоджає поширенню інфекції та розвитку хвороб на ділянці, де вирощуються овочеві культури, картопля та виноград. Лікувальна дія препарату відбувається протягом 2-х діб з моменту обробки рослин, що дає змогу знищити збудників хвороб під час інкубаційного періоду. Крім захисної та лікувальної дії, Квадріс має стимулюючий ефект і сприяє збільшенню термінів плодоношення культур на 2-3 тижні, а також суттєво покращує збереження врожаю при його зберіганні. Робочий розчин: 6 мл препарату розчинити у 5 л води. Обробку овочевих культур та карфолю проводити при появі перших ознак хвороби. Препарат здійснює захисну дію протягом 12-14 днів із моменту обробки. Терміни очікування: огірки, томати – 5 днів; картопля, капуста – 7 днів; цибуля - 14 днів; виноград – 25 днів. Максимальна кратність обробок: nbsp; для огірків, томатів та винограду - 3, nbsp; для картоплі та цибулі -2,  для капусти - 1. Клас токсичності - ІІІ.

Ціна на Фунгіцид Квадріс 6 мл : 44,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на насіння редис Льодяна Бурулька 2 г : 6,00 грн

Ціна на насіння айстра Високоросла Піонен Суміш 0,25 г : 6,00 грн

Ціна на кормові трави та сидерати Люпин 500 г : 55,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку кореневої системи Грандіс 5 г : 6,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити Фунгіцид Квадріс 6 мл з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, ефективний садовий вар для вас, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, найкраща на насіння зелені ціна в Україні, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя..