Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

фунгіцид Джип 4 мл

Джип - новий контактний фунгіцид широкого спектра дії, призначений для боротьби з комплексом хвороб овочевих культур, таких як: фітофтороз, альтернаріоз, переносопороз. Препарат має лікувальну, профілактичну та захисну дію, ефективно бореться із зооспорами, попереджає вторинне зараження коренеплодів та сприяє їх кращому зберіганню. Робочий розчин для обробки посадок томатів, картоплі та цибулі готують із розрахунку: 4 мл на 5 л води на 1 сотку. Максимальна кількість обробок: для томатів та картоплі – чотири, для цибулі – три, з інтервалом 7-10 днів. Тривалість захисної дії – 10 днів. Остання обробка – за 7-10 днів до збирання врожаю.

Страна происхожденияКитай

Ціна на фунгіцид Джип 4 мл : 24,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на насіння буряк Акела 200 нас : 19,00 грн

Ціна на насіння астра Китайська Півоноподібна Опалфойєр 0,3 г : 8,00 грн

Ціна на кормові трави та сидерати Гірчиця Жовта 1000 г : 120,00 грн

Ціна на біостимулятор плодоутворення Зав : 8,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити фунгіцид Джип 4 мл з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, насіння огірків та насіння моркви з доставкою, відмінна газонна трава для вас, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки.