Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

інсекто-фунго-стимулятор Рятівник Полуниці та Суниці 3 мл (інсектицид + прилипач) + 12 мл (фунгіцид + стимулятор росту)

Новинка! Рятувальник Полуниці та Суниці - це унікальний засіб, який ефективно бореться з більшістю шкідників та хвороб, а також стимулює процеси росту та розвитку рослин. Рятувальник Полуниці та Суниці складається з фунгіциду, прилипача, інсектициду та екологічно чистого стимулятора росту. Препарат швидко та надійно захищає рослини від шкідників (в т.ч. кліщів) на всіх стадіях їх розвитку, починаючи від личинки до дорослих особин, успішно захищає та бореться з більшістю хвороб овочевих культур, у т.ч. таких, як антракноз, біла гнилизна, бура плямистість, борошниста роса, вертицильозне в'янення, коричнева плямистість листя, сіра гнилизна, чорна коренева гнилизна, фітофтороз коренів, фузаріозне в'янення та багатьма іншими. Висококонцентроване фосфорно-калійне мікродобрива, що входить до складу препарату, має антистресовий ефект, відновлює ріст і підвищує якість урожаю. Прилипач, що входить до складу, сприяє кращому проникненню препарату у всі частини рослини і, тим самим, підвищує ефективність і тривалість дії препарату. Не викликає звикання у шкідників. Робочий розчин: вміст 2-х пакетів (3 мл та 12 мл) розчинити у 8-10 л води для обробки 1-2-х соток. Обробку рослин робочим розчином можна проводити при підвищених температурах, ефективність робочого розчину при цьому не знижується. Максимальна кратність обробки за сезон – дві. Клас токсичності – IV.

Страна происхожденияБеларусь

Ціна на інсекто-фунго-стимулятор Рятівник Полуниці та Суниці 3 мл (інсектицид + прилипач) + 12 мл (фунгіцид + стимулятор росту) : 14,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на насіння морква Долянка 20 г : 24,00 грн

Ціна на насіння кермек Виїмчастий Американ Бьюті 0,1 г : 8,00 грн

Ціна на кормові трави та сидерати Віка 500 г : 54,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер-Агро для квітів (NPK 14.21.24) 25 г : 10,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити інсекто-фунго-стимулятор Рятівник Полуниці та Суниці 3 мл (інсектицид + прилипач) + 12 мл (фунгіцид + стимулятор росту) з доставкою по Україні

Що ще нового?

купити насіння суниці та гарбуза, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, відмінна газонна трава для вас, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб.