Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

Фунгіцид Медян Екстра 20 мл

Медян Екстра - високоефективний фунгіцид контактної дії від широкого спектру збудників грибкових та бактеріальних хвороб  плодових та овочевих культур. Норми витрати: для обратотки картоплі від фітофторозу і макроспоріозу - 20 мл препарату розчинити в 5 л води на 1 сотку, nbsp; для обробки яблунь від парші та плямистості - 20 мл. розчинити у 8-10 л води на 2-5 дерев. Обприскування культур проводити під час вегетації. Максимальна кратність обробок – три.

Ціна на Фунгіцид Медян Екстра 20 мл : 25,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на насіння перець Солодкий Адмірал F1 0,25 г : 8,00 грн

Ціна на насіння арабіс Альпійський Білий 0,1 г : 5,00 грн

Ціна на кормові трави та сидерати Фацелія 500 г : 145,00 грн

Ціна на регулятор зростання Кристалін 20 г : 10,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити Фунгіцид Медян Екстра 20 мл з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, купити насіння суниці та гарбуза, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини.