Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

інсекто-фунго-стимулятор Рятувальник Хвої та Газону 3 мл (інсектицид+прилипач) + 12 мл (фунгіцид+ стимулятор росту)

Новинка! Рятувальник Хвої та Газону - це унікальний засіб, який ефективно бореться з більшістю шкідників та хвороб хвойних культур та газонів, а також стимулює процеси росту та розвитку рослин. Рятувальник Хвої та Газону складається з фунгіциду, прилипача, інсектициду та екологічно чистого стимулятора росту. Препарат швидко та надійно захищає рослини від шкідників (в т.ч. кліщів) на всіх стадіях їх розвитку, починаючи від личинки до дорослих особин, успішно захищає та бореться з більшістю хвороб хвойних рослин та газонів, у т.ч. таких, фузаріоз, борошниста роса, іржа, альтенаріоз, червона ниткоподібність та багатьма іншими. Висококонцентроване фосфорно-калійне мікродобрива, що входить до складу препарату, має антистресовий ефект, відновлює ріст і підвищує декоративність рослин. Прилипач, що входить до складу, сприяє кращому проникненню препарату у всі частини рослини і, тим самим, підвищує ефективність і тривалість дії препарату. Не викликає звикання у шкідників. Робочий розчин: вміст 2-х пакетів (3 мл та 12 мл) розчинити в 10-12 л води для обробки двох соток. Обробку рослин робочим розчином можна проводити при підвищених температурах, ефективність робочого розчину при цьому не знижується. Максимальна кратність обробки за сезон – дві. Клас токсичності – IV.


 

Страна происхожденияБеларусь

Ціна на інсекто-фунго-стимулятор Рятувальник Хвої та Газону 3 мл (інсектицид+прилипач) + 12 мл (фунгіцид+ стимулятор росту) : 14,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на насіння томат Детермінантний Малиновий Дзвін 0,2 г : 5,00 грн

Ціна на насіння айстра Китайська Болеро суміш 0,3 г : 7,00 грн

Ціна на кормові трави та сидерати Віка 500 г : 54,00 грн

Ціна на мікоризоутворюючий біопрепарат Мікориза МікоФренд 10 г : 75,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити інсекто-фунго-стимулятор Рятувальник Хвої та Газону 3 мл (інсектицид+прилипач) + 12 мл (фунгіцид+ стимулятор росту) з доставкою по Україні

Що ще нового?

з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, доставимо поштою насіння тютюну курильного, купити насіння картоплі та гарбуза, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, якісні насіння кавуна з доставкою по Україні, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями.