Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

фунгіцид Сальто 30 г

Новинка! Ефективний контактно-системний фунгіцид профілактичної та лікувальної дії для захисту саду та городу від комплексу збудників хвороб рослин таких, як : борошниста роса, парша, моноліоз, сіра гниль, оідіум, фузаріозне та вертицильне в'янення, антракноз, церкоспороз та ін. Препарат має швидку і одночасно тривалу дію. Норми витрати – яблуня – 15 мл препарату на 5-6 л води; виноград – 10-15 мл препарату на 5-6 л води; томати – 15 мл препарату на 5 л води на 1 сотку; капуста – 15-20 мл препарату на 5 л води на 1 сотку; цукровий буряк – 10 мл препарату на 5-6 л води; хвойні рослини – 15 мл препарату на 5 л води. Період захисної дії – понад 2 тижні. Максимальна кількість обробок: для яблуні та винограду – 3; для томатів, капусти – 2. Термін останньої обробки до збирання врожаю: яблуня – 20 днів; виноград, капуста – 30 днів, томати – 14 днів. III клас небезпеки (помірковано токсичний) /Сімейний Сад/

Страна происхожденияКитай

Ціна на фунгіцид Сальто 30 г : 40,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на насіння кріп Супердукат 3 г : 6,00 грн

Ціна на насіння петунія Крупноквіткова Гібридна Фіолетова (серія Танго) 20 нас : 16,00 грн

Ціна на кормові трави та сидерати Гірчиця Жовта 1000 г : 120,00 грн

Ціна на органічне добриво-стимулятор Гумі Голд Фульво 5 г : 6,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити фунгіцид Сальто 30 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

доставимо поштою насіння тютюну курильного, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, купити насіння суниці та гарбуза, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною.