Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

фунго-акарицид Скутер 40 г

Скутер - контактний фунгіцид-акарицид для захисту рослин від борошнистої роси та кліщів. Характеризується швидкою інтенсивною дією та ідеальною розчинністю у воді: Отриманий однорідний розчин добре утримується на обробленій поверхні рослин. Має додаткову акарицидну дію. Фунгіцид порушує ряд життєздатних процесів у клітинах патогену, за рахунок високої активності повністю зупиняє життєві процеси грибів, не дозволяючи розвитку суперечок та забезпечує високу біологічну активність від борошнистої роси. Завдяки додатковому акарицидному властивості препарат ефективно бореться з різновидами кліщів. Препарат добре утримується поверхні рослин. Норми витрати: яблуні, груші – 40-80 г на 10 л води на 2-5 дерев; 30-50 г на 10 л води на 2-5 кущів; аґрус, чорна смородина – 30-80 г на 10 г води на 1 сотку; огірки, томати, кабачки – 30-50 г на 10 л води на 2 сотки; капуста – 80-100 г на 2-3 л води на 10 кв. троянди – 30-50 г на 10 л води. Період захисної дії – 7-10 діб. Максимальна кількість обробок: плодові дерева – п'ять, виноградники – чотири, ягідні чагарники – три. Інтервал обробки – 8-14 днів. Термін останньої обробки до збирання врожаю: плодові дерева та виноградники – 30 днів, овочеві культур – 14 днів. III клас небезпеки (помірковано токсичний) /Сімейний Сад/

Страна происхожденияUA

Ціна на фунго-акарицид Скутер 40 г : 30,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на насіння редька Негритянка 20 г : 20,00 грн

Ціна на насіння Мірабіліс суміш 2 г : 10,00 грн

Ціна на кормові трави та сидерати Льон 500 г : 68,00 грн

Ціна на стимулятор росту рослин Янтарна Кислота 2 г : 8,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити фунго-акарицид Скутер 40 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, доставимо поштою насіння тютюну курильного, якісні насіння кавуна з доставкою по Україні, купити насіння картоплі та гарбуза.