Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

Біопрепарат Інсекто-Акаріцид Актофіт 200 мл

Актофіт – біологічний препарат для захисту посадок картоплі, овочевих, плодово-ягідних культур, винограду та декоративних культур від широкого спектру шкідників. Норми використання: для картоплі, томатів, баклажанів, капусти та винограду - 50 мл препарату на 15-25 л води на 5 соток; для плодових та ягідних культур – 50 мл препарату на 10-15 л води; для кімнатних рослин – 2-4 мл препарату на 1 л води. Оптимальна температура для обробки рослин препаратом – +18 градусів.

Ціна на Біопрепарат Інсекто-Акаріцид Актофіт 200 мл : 110,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на насіння огірок Теща F1 10 нас : 14,00 грн

Ціна на насіння левова зівка Крупноквітковий Монако суміш 0,25 г : 12,00 грн

Ціна на кормові трави та сидерати Льон 500 г : 68,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Селітра Аміачна N (34,4%) 1 кг : 82,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити Біопрепарат Інсекто-Акаріцид Актофіт 200 мл з доставкою по Україні

Що ще нового?

популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, замовити насіння гарбуза та інших баштанних.