Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

Біопрепарат Інсекто-Акаріцид Актофіт 40 мл

Актофіт – біологічний препарат для захисту посадок картоплі, овочевих, плодово-ягідних культур, винограду та декоративних культур від широкого спектру шкідників. Норми використання: для картоплі, томатів, баклажанів, капусти та винограду - 50 мл препарату на 15-25 л води на 5 соток; для плодових та ягідних культур – 40 мл препарату на 10-15 л води; для кімнатних рослин – 2-4 мл препарату на 1 л води. Оптимальна температура для обробки рослин препаратом – +18 градусів.

Страна происхожденияUA

Ціна на Біопрепарат Інсекто-Акаріцид Актофіт 40 мл : 28,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на насіння томат Індетермінантний Українська Олена 0,1 г : 6,00 грн

Ціна на насіння фіалка Вітрока Швейцарські Гіганти суміш 0,2 г : 9,00 грн

Ціна на кормові трави та сидерати Льон 500 г : 68,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Royal Mix для фіалок (NPK 3.11.38)+ мікроелементи 20 г : 11,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити Біопрепарат Інсекто-Акаріцид Актофіт 40 мл з доставкою по Україні

Що ще нового?

швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, купити насіння картоплі та гарбуза, доставимо поштою насіння тютюну курильного, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., насіння квасолі та насіння соняшника в Україні, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом.