Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

Фунгіцид Фітоспорин-М 10 г

Фітоспорин-М – це екологічно чистий фунгіцид природного походження, ефективність якого посилена еліксиром родючості Гумі. Фітоспорин-М ефективний проти широкого спектру грибних і бактеріальних захворювань, у тому числі проти фітофторозу, кореневої гнилі, парші, борошнистої роси, чорної ніжки, іржі, альтернаріозу, фузаріозу та ін. Препарат добре себе зарекомендував як профілактичний засіб для запобігання як ефективний лікарський засіб. Крім профілактичного та лікувального властивостей Фітоспорин-М має також імуностимулюючі та антистресові властивості, посилює захисні функції рослин при несприятливих факторах навколишнього середовища (різкі перепади температур, поворотні заморозки, посуха та ін.). Препарат застосовують також для передпосадкового замочування насіння, обробки ґрунту та компосту. Робочий розчин: для передпосадкової обробки бульб рослин: 10 г препарату на 0,5 л води для обробки 20 кг посадкового матеріалу; для обприскування рослин під час вегетації: 10 г препарату на 5 л води; для передпосадкового замочування кореневої системи розсади: 3 г препарату на 1 л води; для передпосадкового замочування насіння: 1,5 г препарату на 1 л води.

Страна происхожденияУкраина

Ціна на Фунгіцид Фітоспорин-М 10 г : 18,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на насіння редька Дайкон Китайський Рожевий 2 г : 8,00 грн

Ціна на насіння кермек Виїмчастий Суприм Пурпур 0,1 г : 8,00 грн

Ціна на кормові трави та сидерати Льон 500 г : 68,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Royal Mix для фіалок (NPK 3.11.38)+ мікроелементи 20 г : 11,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити Фунгіцид Фітоспорин-М 10 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, у нас можна купити протруйники у Києві, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, ефективний садовий вар для вас.