Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

біоінсектицид Фітоверм 2 мл

Фітоверм - біологічний препарат для боротьби з кліщами, попелицями, трипсами, білокрилкою, гусеницями та іншими шкідниками на кімнатних рослинах. Фітоверм – препарат природного походження, вироблений ґрунтовими мікроорганізмами. Через кілька годин після обробки рослин препаратом шкідники та кліщі перестають харчуватися та пошкоджувати рослини. Повна загибель шкідників настає через 3-5 днів. Захисна дія триває протягом nbsp; 7-20 днів. Норми витрати: від білокрилки та павутинного кліща – 1,5 мл препарату на 1 л води; від попелиці – 1,5 мл препарату на 0,25 мл води; від трипсів та щитівки – 1,5 мл препарату на 0,2 л води. При появі шкідників готовим свіжоприготованим розчином ретельно обприскати рослини по всій поверхні листя. Не фітотоксичний.

Страна происхожденияUA

Ціна на біоінсектицид Фітоверм 2 мл : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на насіння салат Дуболистий Зелений 1 г : 8,50 грн

Ціна на насіння чорнобривці Низькорослі Бой Оранж 0,3 г : 10,00 грн

Ціна на кормові трави та сидерати Конюшина Червона 30 г : 35,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Скоттс Еверіс для кактусів NPK (6.18.36) + MgO 5 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити біоінсектицид Фітоверм 2 мл з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, мінеральні добрива за акційною ціною, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро.