Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

Фунгіцид Фітоспорин (паста) 200 г

Фітоспорин – це екологічно чистий фунгіцид природного походження. Фітоспорин ефективний проти широкого спектру грибних і бактеріальних захворювань, у тому числі від фітофторозу, кореневої гнилі, парші, борошнистої роси, чорної ніжки, іржі, альтернаріозу, фузаріозу та ін. Препарат добре себе зарекомендував як профілактичний засіб для запобігання захворюванням лікувальний засіб. Крім профілактичного та лікувального властивостей Фітоспорин має також імуностимулюючі та антистресові властивості, посилює захисні функції рослин при несприятливих факторах навколишнього середовища (різкі перепади температур, поворотні заморозки, посуха та ін.). Препарат застосовують також для передпосадкового замочування насіння, обробки ґрунту та компосту. Робочий розчин: 200 г препарату розчинити у 400 мл (2 склянки) води. Застосування: для замочування насіння, цибулин, коріння - 2-4 краплі робочого розчину на 100-200 мл води; для обприскування рослин – 6-10 мл (2-3 чайні ложки) робочого розчину на 10 літрів води на 100 кв.м; для обробки компосту -  15 мл (1 ст. ложка) на 10 л води на 1 кв. для поливу ґрунту при перекопуванні - 15 мл (1 ст. ложка) на 10 л води на 2 кв.м. Розведений препарат можна використовувати протягом сезону. Немає терміну очікування - оброблену продукцію можна вживати для їжі в день обробки.

Страна происхожденияUA

Ціна на Фунгіцид Фітоспорин (паста) 200 г : 45,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на насіння пряні культури базилік Яскраво-Зелений Міні 0,5 г : 6,00 грн

Ціна на насіння цинія Елегантна Карусель суміш 0,5 г : 9,00 грн

Ціна на кормові трави та сидерати Фацелія 500 г : 145,00 грн

Ціна на антистрасант для кореневого та позакореневого підживлення рослин АміноСтар 25 мл : 18,50 грн

На цій сторінці Ви можете купити Фунгіцид Фітоспорин (паста) 200 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, замовити насіння чагарників та дерев, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, насіння огірків та насіння моркви з доставкою.