Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

біофунгіцид Триходермін 20 г

Новинка! Триходермін БТ - біофунгіцид, призначений для профілактики, лікування та захисту рослин від широкого спектру грибкових та бактеріальних хвороб. Препарат містить суперечки та міцелій гриба – антагоніста тиру Тріходерма, який перешкоджає розвитку більшості збудників хвороб рослин та сприяє підвищенню врожайності овочевих та плодово-ягідних культур. Препарат використовують для передпосівної обробки ґрунту та насіння, передпосадкового замочування саджанців та розсади, боротьби з фітопатогенними грибами та бактеріями, а також для прискорення розкладання органічних залишків. Робочий розчин готують із розрахунку 20-30 г препарату на 5 л води. Рослини обприскують робочим розчином у період вегетації, починаючи з фази розпускання нирок, кожні 10-20 днів, залежно від прогнозу та інтенсивності розвитку хвороби. Даний препарат може використовуватися в бакових сумішах разом з хімічними препаратами (крім мідь та ртутьмісних).

Страна происхожденияUA

Ціна на біофунгіцид Триходермін 20 г : 33,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на насіння редис Французький Сніданок 10 г : 12,00 грн

Ціна на насіння льон Крупноквітковий Червоний 0,5 г : 6,00 грн

Ціна на кормові трави та сидерати Льон 500 г : 68,00 грн

Ціна на біостимулятор розвитку кореневої системи Радіфарм 25 г : 69,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити біофунгіцид Триходермін 20 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

купити насіння капусти всіх видів, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки.