Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г

Полівиця - чудова газонна трава, яка відмінно розвивається в різних кліматичних умовах, утворюючи щільний, красивий та довговічний газон. Полевиця має тонку структуру листя, характеризується сповільненим зростанням, низькорослістю і підвищеною стійкістю до хвороб. Віддає перевагу слабокислим родючим грунтам. Витримує низьке скошування і добре відновлюється після косовиці. Газон, створений за допомогою мітлиці, чудово виглядає, не вимагає частого скошування і довгий час має акуратний, доглянутий вигляд. Полевиця – це хороша альтернатива газонним травосумішам. Ідеальний термін для висіву насіння – квітень-вересень. Висів насіння виробляють у ущільнений ґрунт (через 7-10 днів після перекопування). Після посіву насіння необхідно розрівняти ґрунт граблями та злегка прикатати. Для поліпшення схожості насіння ґрунт повинен бути постійно у вологому стані. Першу стрижку газону проводять коли висота трави досягає 7-10 см. Після стрижки газону, для стимуляції відростання бічних пагонів, необхідне підживлення азотовмісним добривом. Газон косять у міру відростання – рекомендована висота 3-5 см. У посушливий час газон необхідно поливати, щоб уникнути пожовтіння трави. Норма висіву: 300 г на 50 кв.м.

Страна происхожденияD

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на біостимулятор росту рослин Циркон 2 мл : 7,00 грн

Ціна на насіння огірок Арктика F1 10 нас : 30,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на насіння чорнобривці Французькі Чемпіон Червоні 0,2 г : 12,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння.