Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

Новинка!

насіння Ягоди Годжі 0,01 г

Природне джерело здоров'я, краси та довголіття! Невибагливий чагарник, висотою до 3 м. Добре переносить зимові морози. Плоди довгастої форми, чимось схожі на шипшину та барбарис, можуть досягати в довжину до 20 мм, ширина при цьому становить від 5 до 10 мм. Забарвлені в червоно-рожевий колір, мають солодкувато-гіркий присмак. Усередині плодів знаходиться велика кількість плоских насіння. Насіння краще вирощувати через розсаду. Для прискореного процесу пророщування насіння можна покласти у холодильник на тиждень. Потім загортаються у вологу тканину, і знаходяться в такому стані до моменту проростання. Плодоносить на 3-4 рік із липня по вересень. Використовують лише сушеному вигляді, т.к. свіжі ягоди отруйні! У ягодах міститься велика кількість аскорбінової кислоти, вітаміну С, багато антиоксидантів, вони допомагають знизити рівень цукру та холестерину в крові, а також зменшують ризик розвитку онкологічних захворювань. Плоди є чудовим афродизіаком.

Страна происхожденияUA

Ціна на насіння Ягоди Годжі 0,01 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Скай 2 г : 16,50 грн

Ціна на насіння жоржина Мінлива Денді суміш 0,3 г : 7,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво Майстер-Агро для огірків, кабачків та патісон (NPK 22.8.16) 100 г : 30,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння Ягоди Годжі 0,01 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, ефективний садовий вар для вас, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, якісні насіння кавуна з доставкою по Україні, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда.