Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння Туя Західна 0,1 г

Рослина повільнозростаюча, морозостійка, формує деревця з конусоподібною кроною. Листя зверху темно-зелені, блискучі, знизу - світлі, матові. Плоди - маленькі шишечки, довжиною 1 см. Використовують для живоплотів, посадок групами на газонах, садах та парках. Насіння перед посівом стратифікують протягом 2-3 місяців. На початку зими насіння висівають в ящики в чисту, легку суміш, що складається з листової землі, що перепріла, торфу і великого просіяного піску у співвідношенні: 3:1:1 і зберігають в холодильнику або підвалі при температурі +3-+5 градусів протягом 2- 3 місяці, підтримуючи помірну вологість субстрату. Потім посіви виставляють світ у тепле (+18-+23 градуси) місце для проростання. Сходи потребують захисту від прямих сонячних променів та помірного поливу. Якщо сходи досить густі, то необхідне пікірування. Сіянці невибагливі та розвиваються досить швидко. Перед висаджуванням на постійне місце молоді рослини гартують. Пересадку, у т.ч. неодноразову, туї переносять легко.

Страна происхожденияPL

Ціна на насіння Туя Західна 0,1 г : 7,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на гербіцид Антисапа 50 г : 140,00 грн

Ціна на насіння волошка Махровий Фаворит 0,3 г : 8,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Террафлекс - S для ягід NPK (18.6.19) + мікроелементи 25 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння Туя Західна 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам.