Друга страва, рецептом якої ми ходимо з Вами поділитися – це яєчня з помідорами.
ЯЄЧНЯ З ПОМІДОРАМИ
- На 4 порції необхідно:
- 4 шт. курячих яйця
- 300 г стиглих червоних помідорів
- 30 г зелені петрушки
- 30 г соняшникової олії
- Сіль, перець за смаком li>
Помідори миємо в проточній воді, гострим ножем хрестоподібно надрізаємо шкірку на верхній частині. Підготовлені таким чином помідори опускаємо в гарячу воду (близько 90 градусів) на 1 хвилину, виймаємо і відразу ж обдаємо холодною водою. Після виконаних процедур шкірка легко знімається з помідорів. Очищені помідори ріжемо на дрібні кубики мул кружечки (кому як подобається!) і обсмажуємо в олії на підігрітій сковорідці з двох сторін. Час смаження помідорів становить приблизно 3 хвилини. Підготовлену вимиту зелень петрушки дрібно рубаємо і кладемо на сковорідку, де смажаться помідори. Яйця розбиваємо в окремий посуд і збиваємо вилкою або в блендері. Отриманою яєчною масою заливаємо помідори із зеленню, солимо, перчимо на смак і тушкуємо під кришкою протягом 5 хвилин. Страва виходить ситна, ніжна, смачна і дуже легка в приготуванні. Можна подавати на сніданок чи вечерю. Приємного апетиту!