Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

Акція! редька Одеська 5 3 г

Ранньостиглий, високоврожайний сорт редьки. Вегетаційний період від посіву насіння до збирання врожаю – 30-42 дні. Формує коренеплоди округлої форми, білого кольору, вагою 45-70 г, діаметром 7-10 см. м'якуш білий, соковитий, хрумкий, слабо гострий на смак. Сорт має гарні смакові якості. Характеризується стійкістю до спеки. Має лікувальні властивості: покращує апетит, роботу шлунково-кишкового тракту, стимулює виділення шлункового соку, сприяє лікуванню атеросклерозу. Використовують для літнього споживання у свіжому вигляді та для переробки.

Термін придатності - вересень 2023 р. Стара ціна - 5,00 грн. Знижка - 35%!

Страна происхожденияPL
Сортранний

Ціна на Акція! редька Одеська 5 3 г : 3,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсектицид Прованто (Конфідор) Максі 1 г : 17,00 грн

Ціна на насіння астра Низькоросла Класик Вайт 0,25 г : 6,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на біостимулятор росту рослин Циркон 1 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити Акція! редька Одеська 5 3 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, найкраща на насіння зелені ціна в Україні, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, найкращі насіння салату для вас.