Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

томат Індетермінантний Трюфель Червоний 0,1 г

Екзотичний сорт з плодами незвичайної форми, відмінними смаковими та консервними якостями! Середньостиглий (110-120 днів) високорослий екзотичний сорт. Формує добре облистяний кущ висотою до 2 м з красивим, темно-зеленим листям. Особливість сорту - це незвичайні, грушоподібної форми плоди з поздовжніми реберцями, яскраво-червоного забарвлення, м'ясисті, щільні, солодкі, з підвищеним вмістом цукру та сухих речовин, вагою 100-150 г. Сорт відрізняється пластичністю, стійкістю до стресів, особливо посухи. Використовують для споживання у свіжому вигляді, цільноплідного консервування та приготування овочевих асорті.

Термін придатності - грудень 2021 р. Стара ціна – 4,00 грн. Знижка – 70 %!

Страна происхожденияPL
Сортсредний

Ціна на томат Індетермінантний Трюфель Червоний 0,1 г : 1,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-фунго-стимулятор Рятівник Огірків 3 мл (інсектицид+прилипач) + 12 мл (фунгіцид+ стимулятор росту) : 14,00 грн

Ціна на насіння кореопсис Багаторічний Жовтий 0,3 г : 8,50 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на біорегулятор росту розсади Атлет 1,5 мл : 8,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити томат Індетермінантний Трюфель Червоний 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, допоможемо купити інсектициди та Києві, відмінна газонна трава для вас, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави.