Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

Акція! перець Солодкий Червоне Чудо 15 нас

Врожайний, великоплідний, кубоподібний, стійкий до хвороб! Класичний великоплідний, кубоподібний перець, який за всіма показниками відповідає вимогам садівників. Сорт середньоранній, від висадки розсади до плодоношення – 75-80 днів. Вирощують у відкритому ґрунті та плівкових теплицях. Висота рослини у відкритому ґрунті 70-80 см. Плід чотиригранний, висота та діаметр 10х11 см, товщина стінки - до 7 мм. Забарвлення плоду в біологічній стиглості темно-червоне, в технічній - зелене. Смак перців гармонійно збалансований. Плоди смачні у свіжому вигляді, підходять для будь-яких видів переробки. Сорт стійкий до хвороб. Висока врожайність. Посів на розсаду виробляють за 60-70 днів до посадки рослин на постійне місце. Оптимальна стала температура проростання насіння 26-28 градусів. При висаджуванні в ґрунт на 1 кв.м розміщують 5 рослин. Сорт добре реагує на полив та підживлення комплексними мінеральними добривами. Для прискорення процесу схожості насіння, оздоровлення рослин, поліпшення зав'язуваності плодів рекомендується користуватися спеціально розробленими стимуляторами росту та розвитку рослин /Агрофірма Сибірський Сад/< /span>

Термін придатності - грудень 2024 р. Стара ціна - 15,00 грн. Знижка - 50 %!

Страна происхожденияRU
Сортсреднеранний

Ціна на Акція! перець Солодкий Червоне Чудо 15 нас : 7,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Топсін-М 25 г : 39,00 грн

Ціна на насіння петунія Гібридна Крупноквіткова Червоне Море 0,1 г : 9,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Борна кислота 20 г : 11,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити Акція! перець Солодкий Червоне Чудо 15 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, у нас можна купити протруйники у Києві, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, якісні насіння квітів з доставкою по Україні.